LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Konsertsystemer til innkjøp av JBL VTX

Publisert: 15.06.12 kl. 09:10

Stor investering med 24 topper, 16 subber og 10 stk Crown V-Rack.

Konsertsystemer er en av Norges ledende aktører innen lyd-, lys-, AV-, og sceneutstyr. Selskapet ble stiftet i 1995, og leverer tekniske løsninger til alle typer oppdrag som events, konserter, festivaler, teater, messer og kick offs.

Nylig har Konsertsystemer gått til innkjøp av en stor JBL VTX rigg, bestående av følgende komponenter:

  • 24 stk VTX V25 line array topper
  • 16 stk VTX S28 subber
  • 10 stk Crown V-Rack forsterkersystem

…og som om ikke det var nok, har de i samme håndvending anskaffet 24 stk JBL VT-4886 line array topper med tilhørende VT-4883 subber. Denne massive investeringen betyr at Konsertsystemer nå totalt har 110 stk JBL-bokser på huset!

Daglig leder i Konsertsystemer, Pål Michael Bratås, og styreleder Marius Widerøe, kommenterer:

- LydRommet er en leverandør vi har jobbet med i en årrekke, og som vi er veldig godt fornøyd med når det gjelder service, kunnskap om sine produkter, fleksibilitet og fornuftige priser.

- Denne investeringen har vært en lang prosess som vi startet allerede for to år siden, da vi først fikk høre om den nye JBL-riggen. Deretter har det vært en del ting som har måttet avklares, og ikke minst måtte vi høre på systemet før et endelig valg kunne tas.

- Da vi hørte JBL VTX første gang ble vi veldig positive til systemet og ville umiddelbart høre mer… JBL VTX har kun vært på huset i kort tid, men har allerede vært ute en rekke ganger, blant annet i Danmark på festival. Fremover skal det blant annet på hovedscenen på Hove, i tillegg til en rekke andre jobber utover sommeren.

- JBL VTX er en svært kraftig rigg som har høy oppløsning og låter veldig fint, er veldig fleksibelt, lett å anvende og lett med tanke på vekt. Vi ser frem til å bruke systemet på mange spennende jobber i årene fremover!”

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv 2012

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt:

Alexander
Rambøl

Alexander Rambøl