LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Nyheter

Gratulerer, Sørlandet!

Publisert: 10.10.11 kl. 14:49

Etter nesten 5 år med prosjektering, samhandling og utførelse, ble Kilden Teater- og Konserthus i Kristiansand offisielt overlevert brukerne Agder Teater, Kristiansand Symfoniorkester og Opera Sør mandag 10. okt.

Med sine 4 saler, 1 lydstudio, milevis med kabel infrastruktur og et hav av løst utstyr, er dette den desidert største og mest omfattende installasjonen i LydRommets historie.

Konsertsalen er, med sine 1185 seter, et av Skandinavias flotteste akustiske rom. Teater- og Operasalen har 700 seter og nedsenkbar orkestergrav. Multisalen har mange unike muligheter til plassering av publikum (ca 230 seter). Intimsalen er den minste salen, med plass til 150 seter.

Alle disse salene, samt studio, er utstyrt med LydRommet-produkter, som Soundcraft Vi-miksere, JBL PA-høyttalere, AKG trådløst, BSS Soundweb og RME/Focusrite lydkort.

LydRommets egenutviklede medhørssystem, IPS1, dekker nært sagt hver og en av de 16500 kvadratmeterne på huset. Systemet er nettverksbasert, med signal over LAN/WLAN og strøm via Ethernet. Inspisientsystemet er også laget fra bunnen av, med styring og overvåkning av nært sagt alle tenkelige parametre.

LydRommet ønsker Agder Teater, Kristiansand Symfoniorkester og Opera Sør riktig til lykke med sin nye arena.

Nyhetsarkiv Nyhetsarkiv 2011

På nett