LydRommet

Ledende leverandør av profesjonell lyd

Installasjon

Service | Support | Lager

LydRommet holder til øverst på Grünerløkka, sentralt i Oslo. I tillegg til kontorlokaler disponerer vi her et 1165 m2 varelager, vegg i vegg med en velutstyrt serviceavdeling med stort verksted og delelager.

Service og reparasjoner

Serviceavdelingen har 5 ansatte med kunnskap og ressurser til å utføre service og reparasjon på alle produktene LydRommet fører.

Serviceavdelingen holder i tillegg et stort delelager, slik at vi raskt kan utføre de vanligste reparasjonene uten å måtte vente på å få inn reservedeler.

Kvalitetssikring

Produkter med firmware leveres i all hovedsak med siste versjon installert. Alle større produkter blir testet før sending.

Garanti

Ifølge kjøpsloven har man to års reklamasjonrett på produkter til næringsbruk (med mindre noe annet er avtalt). Vår filosofi er å være løsningsorienterte. Ta kontakt, så finner vi ut av det.

LydRommet har også avdelinger i Sverige (LydRommet AB) og Danmark (LydRommet Danmark). Dette betyr at vi kan utveksle ressurser og kompetanse på tvers av landegrensene, styrke LydRommet som selskap og ha en bredere plattform til å støtte våre kunder.

PROBLEMER? Ring oss på tlf. 23 23 28 16

Serviceavdelingen

Serviceavdelingen
TIPS: Slik varer utstyret lenger! Les mer